Lees verder


Bestelmethode

Zo gauw u heeft besloten om helemaal voor de vintage uitstraling te gaan, kunt u ons bellen of mailen om uw wensen door te spreken. Ook kunt u de wensenlijst invullen, dan doen wij de rest.

Wij zullen eerst een prijsopgave maken. Als alles erop staat wat u nodig heeft en u gaat akkoord met de prijsopgave, krijgt u van ons een factuur met de betaalgegevens.

Hierna kunt u de bestelling komen ophalen in Den Haag of kunnen wij de bestelling bezorgen en kunt u gaan genieten van de vintage serviezen en accessoires die u bij ons hebt gehuurd.

Kijk voor meer informatie kijk bij onze FAQ (veel gestelde vragen) en Algemene Voorwaarden.


Aantal personen

De minimale bestelling is vanaf vijftien personen en loopt op tot ruim tweehonderd personen. Omdat wij altijd op zoek zijn naar veel meer leuke serviezen, groeit dit aantal gestaag. Zo kunnen we steeds meer personen blij maken met onze originele vintage serviezen!


Prijslijst en betalen

U kunt helemaal zelf bepalen welke onderdelen van het servies, bestek en glaswerk u wilt huren. Prijzen zijn berekend per stuk, voor een standaard huurperiode van 4 dagen. Een langere huurperiode is op aanvraag.

Bekijk hier onze prijzen.

Houdt u er rekening mee dat wij bij iedere bestelling een aanbetaling vragen van 25% van het totaalbedrag. Na ontvangst van de aanbetaling wordt uw aanvraag bevestigd. Bij huuraanvragen minder dan twee weken voorafgaande aan het evenement betaalt u meteen het volledige bedrag.


Levering en transport

Wij leveren in heel Nederland en Belgie; tegen een tarief van 0,50 euro per km (incl BTW) vanaf Den Haag. We maken af en toe gebruik van een koerier, vooral bij de grotere hoeveelheden. Ophalen is altijd gratis en kan op aanvraag in Den Haag in onze winkel Wempe en Wempe (Buitenom 4). De meeste bestellingen passen in een normale personen auto of stationwagon, eventueel met de banken plat. 

Onze verhuurservice is altijd inclusief het stevig inpakken van de serviezen en de afwas (we vragen van u om niets zelf af te wassen. Door het delicate en unieke karakter doen we dit graag zelf na het retour). 


Algemene voorwaarden

Bij onze verhuur en dienstverlening zijn speciaal geldende voorwaarden opgesteld.
Algemene Voorwaarden